Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Тайното оръжие на звездите за идеална фигура или 3 диети за отлични резултати!

Тайното оръжие на звездите за идеална фигура или 3 диети за отлични резултати!

ХрисиХриси
Новак
3122
3 от 3 Снимки

5-факторната диета на Меган Фокс


Сексапилната актриса Меган Фокс залага на една много интересна диета. Тя се спазва 1 месец и включва 5 типа храни (5-те фактора). Това са течности, мазнини, белтъчини, фибри и сложни въглехидрати. Продуктите, съдържащи тези елементи, се комбинират в 5 хранения в продължение на 6 дни, а на 7-мия може да хапнете каквото искате.

Една дама винаги ще открие някой друг килограм, на който не му е мястото там. Идеална фигура е мечта не само през лятото, но тогава сякаш всеки гледа към нея.

Ето защо, ако се чудите какво да направите по въпроса, имаме 3 звездни тайни за вас. Диети, с които едни от най-обичаните и популярни личности поддържат форма.

Преди да се втурнете към започването на диета обаче, осъзнайте дали наистина имате нужда от такава. Понякога тренировките и здравословното хранене са напълно достатъчни.

Ако все пак прецените, че имате нужда от подобна помощ в битката с излишните килограми, разгледайте горната галерия и изберете звездна диета, с която организмът ви да може да се справи.

Не правете компромиси със здравето си и открийте хранителен режим, който подхожда най-много на вашата воля, издръжливост и психика.

Не оставяйте и движението на заден план. Спорт, хоби, дълги разходки - те ще улеснят процеса по сваляне на досадното излишно тегло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати