Девет лесни начина да изглаждате млада след 30-те

Девет лесни начина да изглаждате млада след 30-те

30-годишнината е огромно събитие в живота на всяка жена. Въпреки че на тази възраст все още сте съвсем млади и дори не сте достигнали разцвета на силите си, много дами смятат, че това е моментът, в който остаряването започва.

Причината не е възрастта – причината е начинът на живот, който 30-годишните водят. На тази възраст повечето имат сериозна работа, която вероятно е стресираща, повечето планират семейство, трудностите в живота тепърва започват. Искате да изглеждате така, сякаш още сте на 29? Или дори 25? Ето как да изглеждате млада на 30.

Яжте плодове и зеленчуци

Девет лесни начина да изглаждате млада след 30-те

Препоръчително – по 5 порции дневно за красота и младост. Те ви набавят всички нужни витамини и минерали, като освен красиви, ви поддържат и здрави. Здрав дух, здраво тяло. И здраво тяло, здрав дух.

Погрижете се за кожата си

Дишайте: не остарявате, когато навършите 30. Това обаче е една чудесна възраст, в която да започнете наистина да се грижите за кожата си. Не защото имате бръчки, а за да избегнете появата на такива. Как да ги предотвратите – защитавайте кожата си. Използвайте слънцезащитен крем ежедневно – с фактор 15-20+ през зимата, 30+ през лятото в града и 50+ на плажа. Хидратирайте кожата си всяка сутрин. Вечер я почиствайте с продукт, който отстранява всички натрупани замърсявания по лицето, а преди лягане използвайте околоочен крем срещу ранни бръчки и нощен крем със същото действие.

Пийте много вода

Девет лесни начина да изглаждате млада след 30-те

Това е важно правило за всяка възраст. Смята се, че идеалното количество е между 8 и 10 чаши по 200 милилитра дневно. С това ще подобрите не само състоянието на кожата и тялото си, а и ще помогнете на здравето си – водата предотвратява сърдечно-съдови проблеми и стимулира детоксикацията.

Избягвайте захарта

Ако на 20 цял шоколад, вафла, кроасан, сладолед и 3 коктейла вечер не са се отразявали на фигурата, то от 30-тата ви годишнина метаболизмът малко по малко започва да се забавя. Това може да доведе до излишни килограми и образуване на целулит. Смята се също така, че захарта допринася за преждевременно стареене. Искате да сте вечно млади, нали? Важно е и да спортувате.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати