ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Фитнес»Спортове за работещи момичета

Спортове за работещи момичета

канго джъмпс за работещи момичета

Да си независимо и работещо момиче в днешно време не е лесно. Още по-трудно обаче е да запазиш фигурата си перфектна, когато прекарваш целия ден на бюро пред компютъра.

Дори и да се придържаш към здравословно хранене, заседналият начин на живот оказва своето влияние. Обездвижването неусетно води до натрупване на килограми, резултатът от това е целулит, отпуснато дупе, паласки. Много дами се опитват да се справят с този проблем, ходейки на фитнес.

Но нека бъдем честни – престоят в залата не е най-забавното нещо на света. Затова и днес искаме да ви запознаем с няколко спорта за работещи момичета. Те са приятни и ще ви помогнат неусетно да се върнете във форма.

Зумба

Зумбата е чудесен начин да изгорите много калории за нула време, докато танцувате и се наслаждавате на любими ритми. Посещенията на часове по зумба ще ви помогнат да се отпуснете след края на работния ден, да премахнете напрежението и да стегнете тялото си. Танцовите движения, които са в основата на този спорт, наистина ще ви изваят, при това без да се налага да имате опит в подобен род занимания. Просто се забавлявайте, докато слушате музикални хитове.

Йога

Спортове за работещи момичета

За някои йога е начин на живот и духовно учение. За други средство да се справят с болките в гърба и кръста. Без значение как точно вие ще разглеждате тези практически занимания, сигурно е, че те ще ви помогнат да поддържате ума и тялото си в добра форма. Разновидностите на йогата са достатъчно, за да може всеки да се припознае в нея. Опитайте йога в обедната си почивка и веднага ще усетите разликата. Ще се завърнете в офиса освежени и ободрени, а през следващите часове концентрацията ви ще е подобрена.

Канго Джъмпс

Искате ли да се радвате на малко и стегнато дупе? Мечтаете ли за изваяни бедра и секси коремче? Тогава този спорт е точно за вас. Подскачането със специалните високи обувки е не само забавно, но и полезно. Ако не сте спортна натура, може би ще ви е трудно в началото. Само след няколко тренировки обаче ще видите как цялото ви тяло се преобразява и всички мъжки погледи се насочват към вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest