Как да се отървем от мазнините по бедрата

Карайте колело, за да стопите мазнините на бедрата

Няколко съвета за красиви бедра, без мазнини и други несъвършенства! Ето как да се отървем от мазнините по бедрата!

1. Повече ходене – правете дълги разходки, тичайте в парка или където ви се прииска. Ходенето е отличен начин да се отървете от мазнините по бедрата. Освен това то подобрява тяхната сила и издръжливост.

2. Правете упражнения дори да работите на бюро – нямате кой знае какви възможности, но все пак. Разхождайте се на всеки 30 минути, мърдайте краката си, стойте в изправена позиция. Важно е да не се прегърбвате, така че се стремете да имате правилна стойка, докато сте на стола.

3. Карайте велосипед – ако средата, в която живеете го позволяват, ходете на работа с колело или просто прекарвайте по няколко часа с него в парка. Освен че е супер забавно, карането на колело топи мазнини, повишава издръжливостта и зарежда тялото с енергия.

Плувайте, за да се отървете от мазнините по бедрата

4. Ходете на плуване – ако можете да плувате, не чакайте лятото, отпуската, морето. Просто се запишете и плувайте за удоволствие. Толкова колкото можете. Това е спорт, който укрепва абсолютно всички мускули в тялото.

5. Клякайте – това е едно то най-ефективните упражнения за стегнати бедра. Може да използвате и тежести, ако имате под ръка. Казваме ако имате, тъй като може да клякате навсякъде – вкъщи, пред блока, в парка, не само във фитнеса.

6. Качете се по стълбите – забравете асансьора. Винаги, когато имате възможност, изкачвайте стълбите. Те укрепват мускулите на краката, забързват метаболизма и съдейства за добрия естетически вид на бедрата.

Правете аеробика за стегнати бедра

7. Запишете се на аеробика – един от най-забавните и ефективни начини за стягане на бедрата. Ще танцувате и ще правите упражнения под звуците на готина музика. Упражненията са подбрани по начин, който да натовари и укрепи цялото ви тяло и всички мускули в него. Освен това тренировката с други хора би могла да ви мотивира, да ви помогне да изградите добро самочувствие, да ви направи по-социална личност и да съдейства за завързването на нови контакти. Разбира се, може да се запишете на фитнес или на друг колективен спорт.

8. Хранете се здравословно - ограничете приема на вредни продукти, като сладки и тестени изделия, газирани напитки и други. Вместо това наблегнете на плодовете, зеленчуците и останалите полезни за организма храни. Това е добър начин да се сбогувате с мазнините по бедрата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати