ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Топ 3 на най-странните и опасни диети

Топ 3 на най-странните и опасни диети

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38414242
диета
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Почти всеки месец излиза нова диета, която бързо набира популярност, обещавайки бързо и ефективно отслабване. Но сред тях има такива, които не само са неефективни, но и могат да засегнат здравето ви много сериозно.

Спящата диета

Едно от най-лошите неща, които можете да направите за здравето си е да се превърнете в спяща красавица, за да отслабнете. Тази опасна диета включва приемане на успокоителни за сън, който да трае 10 часа, защото когато спите не ядете. Не само, че това е невероятно неудачен начин за отслабване, но е и много неправилен. Никога не трябва да зависите от лекарства, които да ви накарат да проспите живота си, само заради едното отслабване.

Флетчеризираща диета

Защо да дъвчете храната си нормално, когато можете да дъвчете всичко минимум 100 пъти, преди да го погълнете? Звучи абсолютно ужасно (здравейте спазми на челюстите). Но точно от това се състои тази опасна диета и единственото, което ще направите, е да отделите цялото си свободно време да усилите болката в челюстите си и да развалите зъбите си.

Диета с тения

Някои хора са толкова отчаяни да отслабнат, че са готови да погълнат тения. Да, разбира се, че ще отслабнете, доброволно сте дали на тялото си паразитна инфекция, която яде храна направо от червата ви. Да не говорим, че това е много опасно, може да причини пробиване на червата, което от своя страна води до още по-сериозни последствия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати