Храни за по-дълги мигли

1 от 6 Снимки

Риба


Различните видове риба са полезни за сърцето ви, помагат да контролирате теглото си, подобряват работата на мозъка, способстват за защита на костите ви и са добри за очите. Плюс това те могат да имате по-дълги мигли!

Миглите са сред тези черти на лицето ви, които могат да променят коренно вашето излъчване. Затова по-дългите и извити мигли правят погледа по-драматичен, женствен и дълбок. Те са и сред най-силните оръжия на дамите.

Някои от нас имат късмета да са с дълги мигли по рождения, но повечето нямат този късмет. И тогава прибягват до процедури като ламиниране на мигли или професионално поставяне на изкуствени мигли. Тези сеанси дават видим ефект веднага, но той не трае дълго. Да не говорим, че след това ресниците окапват и изглеждат зле.

Но как можем да постигнем ефект по натурален начин? Надеждата е в диетата за дълги мигли. Според специалистите по красота наистина съществуват такива храни. Похапвайте ги по-често, за да се радвате на гъсти и дълги мигли. А като бонус ще имате по-здрава коса и дълги нокти.

Няма да губим повече време. Представяме ви храните за дълги и красиви мигли:

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати