Лятото идва! Да отслабнем с бирена диета

Бирена диета

Въпреки че бирата е сочена като основна причина за бирените коремчета при господата (а и при дамите), тя може да помогне да отслабнете, ако се консумира внимателно. 

Има изследвания на специалисти по хранене, които показват, че бирата помага за отслабване, ако се спазват определени правила. Най-важното обаче е да не се прекалява, а да се следят точните количества на приетата бира.

Бирата е хранителна и засищаща. Съдържа някои вещества, получени от хмел, които биха могли да помогнат за предотвратяване на затлъстяването. Това може да подобри метаболизма и да контролира прекомерното отлагане на мазнини върху кръвоносните съдове.

Според специалистите 350 мл бира съдържа: 150 калории, 13 г въглехидрати, 1, 5 г протеин, 0 г мазнини и 5% алкохол. С диетата по-долу можете да свалите около 4 кг на месец.

Диета за отслабване с бира

Грилована риба

Закуска

В 8.00 сутринта се консумира 150 г риба на скара с лимонов сок и салата от бяло зеле.

След закуска

В 11.00 ч. пийте 150 мл студена бира (може и безалкохолна бира).

Обяд

В 12.00 часа можете да хапнете 200 г варено птиче месо. Пилешко и пуешко варено са чудесни опции за бирената диета.

След обяд

В 12.10 консумирайте 200 мл бира.

Вечеря 

В 18.30 ч. хапнете сирене с ниско съдържание на мазнини, несолено. Още може да добавите към вечерята си зелена салата или сезонна сурова салата, овкусена с ябълков оцет. За пиене приемайте и 200 мл безалкохолна бира.

Салата за отслабване

Приготвена от изключително от естествени съставки - вода, зърнени храни и хмел - бирата носи запас от минерали, витамини и антиоксиданти, необходими за организма. Напомняне пак обаче, че успехът на диетата с бира се крие в умореното количество на тази напитка.

По време на диетата за отслабване бъдете внимателни с приема на бира, за да не постигнете обратния ефект и да напълнеете.

За има още по-бърз и видим ефект диетата с бира, не се отказвайте и от приема на другите течности. Пийте по минимум 1.5 л вода на ден.

Не добавяйте тестени сладкиши към дневното си меню. За да отслабнете, трябва да се откажете от тях.

Също така не забравяйте да се движите активно. На ден трябва да правите по минимум 10 000 крачки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати