Напитката, която най-бързо топи килограми

напитка с грейпфрут топи килограми

Пролетта е сезонът, който поставя на преден план необходимостта от грижи за регулиране на фигурата, за да може да посрещнем лятото в желаната форма.

Тренировките и диетите са това, за което всеки се сеща в този момент, но те изискват много време и усилия. Има обаче начин по-бързо и ефективно да се стопят излишните мазнини само с една лесна за приготвяне напитка. Тя е в състояние да намали талията със сантиметър за ден.

Освен чисто естетическите ползи, напитката е и здравословна. Тя засилва мозъчната дейност, подобрява зрителната острота и паметта. Тя е и приятно освежаваща в топлите дни. Това е плодова напитка от грейпфрут, чието действие всеки може да пробва.

Рецептата е съвсем проста. Включва чаша пресен сок от грейпфрут, 2 супени лъжици ябълков оцет и чаена лъжичка мед. Грейпфрутът може да бъде заменен от портокал.

Съставките се разбита в блендер. Приема се всеки ден преди обяд и вечеря в продължение на седмица. След почивка от 7 дни следва се започва отново в същия ритъм.

В тази рецепта е заложено на полезното действие на грейпфрута и ябълковия оцет. Какви са ползите от тях?

бързо топене на килограми

Основното полезно действие на плода се дължи на съдържанието на пектин в него. Тази съставка, заедно със съдържащата се галактуронова киселина, понижава нивата на холестерол в организма.

Заради ниския си гликемичен индекс, сокът от грейпфрут е подходящ при диети за отслабване. Счита се и за природен антибиотик. Така че ползите са в две направление - стопяване на излишните килограми и поддържане на здравето.

Ябълковият оцет се получава след процес на ферментация на ябълки и също се отличава с високо съдържание на пектин. Полезното му действие за отслабване се изразява в способността му да създава усещане за ситост и оттам намаляваме общото количество консумирана храна.

С експерименти е доказано, че при консумация на ябълков оцет заедно с високо въглехидратни храни консумираните калории са от 200 до 270 по-малко на ден, което води до загуба на около 1. 5 килограма на месец. В същото време киселата напитка има и здравословни ползи наред с редуциране на теглото.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати