ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Бързо премахване на мазнинките от корема

Бързо премахване на мазнинките от корема

Бързо премахване на мазнинките от корема

Ако сте притеснени от позакръглилото се коремче и увеличения ви ханш, трябва да промените начина си на хранене и да правите упражнения.

Менюто ви трябва да съдържа зелени и червени зеленчуци. Добре е да консумирате сладки картофи и див ориз, за да осигурите на организма си бавно усвояващи се въглехидрати.

Забравете за мазното месо, наблегнете на бялото пилешко месо и на рибата. Плодовете може и да попречат на постигането на целта ви, защото съдържат доста захар, особено бананите. Но не трябва и да се отказвате от тях.

Упражненията ще ви помогнат да се отървете от натрупалите се мазнинки от корема и ханша. Не трябва да ги правите, ако се чувствате уморени или отпаднали.

Бързо премахване на мазнинките от корема

Първото упражнение изисква да легнете по гръб на пода. Сгънете краката в коленете и стъпете на пода. Ръцете лежат покрай тялото. Протегнете ръцете си така, че да достигнете петите си, и прегънете тялото си в необходимата позиция.

Второ упражнение – останете на пода в същото положение. Ръцете сложете зад главата. Правете коремни преси така, че левият лакът да се докосва до дясното коляно и обратното. Изпълнявайте упражнението бавно.

Трето упражнение – останете на пода, отново в същото положение. Правете коремни преси, като извъртате тялото си така, все едно искате да докоснете с десния си лакът лявото си коляно. Не отлепвайте краката си от пода. Върнете се в изходно положение и повторете за другата страна.

Бързо премахване на мазнинките от корема

Четвърто упражнение – легнете на дясната си ръка със сгънати в коленете крака. Краката трябва да са плътно един до друг. Сложете лявата си ръка върху лявото ухо. Повдигнете горната част на тялото възможно най-високо. Повторете за другата страна.

Пето упражнение – в същото положение сложете лявата си ръка зад главата. Повдигайте максимално нагоре горната част на тялото и левия крак. Повторете за другата страна.

Шесто упражнение – седнете на пода и вземете в ръце някаква тежест. Отпуснете се леко назад и вдигнете краката си от пода. Завъртайте горната част на тялото си така, че тежестта да се докосва вляво или вдясно от вас до пода.

Седмо упражнение – вземете по една гиричка във всяка ръка и сложете тежестите върху раменете си, като ги държите здраво. Изправени, поставете краката на ширината на раменете си и бавно се наведете настрани. Повторете по десет пъти за всяка страна много бавно.

Ако имате възможност да висите на лост, първо повисете малко, без да правите нищо. След това повдигайте краката към гърдите, като сгъвате коленете си и въртите тялото си. Правете упражнението бавно и повдигайте коленете си максимално високо.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
jeki
jeki
16.02.2015 10:32
Ако приемем, че човек тежащ 60кг има дневна нужда от около 3 грама въглехидрати на кг телесно тегло т.е 60х3-180 и останалата храна му е до 50гр мазнини и около 200гр белтък(протеин), при намаляване да въглехидрата с 50гр и увеличаване на протеина и мазнините с по 10гр за 2месеца ще загуби 2кг ако не спортува.Хубаво е да се движи така ефекта ще е по-добър, но ....При физическо натоварване са необходими предимно повече повторения(15-20) с бърз интензитет и малки почивки, а за кардио поне 40мин на най-лесната степен с добро темпо и повече вода на ден.
0
0
****
****
16.10.2014 11:04
Не става така, както в статийката. По начина, който ще ви кажа също няма да става, след извесно време... Трябват много белтъчини и зеленчуци. Тежки тренировки с големи тежести и малки почивки, или физическа работа като пренасяне на камъни. Едва тогава тялото започва да яде мазнините от корема.
0
1
първият
първият
13.03.2014 14:40
Аз съм първият!
0
0
****
****
16.10.2014 10:56
Животно-о-о-ооо!!1
0
0