Стройна фигура с френска диета

Французойки

Не сте ли се чудили понякога как е възможно французойки да ядат калорични продукти като сирене, масло, паста и вино и въпреки това да се фукат със стройни фигури.

Ето тази диета ще ви даде отговор на въпроса ви. Френската диета, наричана още диетата на французойките, се основава на принципа, че за да отслабне трайно, човек трябва да консумира само висококачествена храна, сервирана в малки порции.

Френската диета не ограничава приема на никакви храни, стига порциите да са малки. Тя не изисква дори да се броят калории и да се пропускат хранения.

Диетата е 3-месечен режим на хранене, създаден да нагоди тялото към здравословния начин на живот. И същевременно човек да постигне оптимално тегло - чрез бавно и постепенно отслабване.

2 дни на пости - диетата стартира с двудневни пости с лучена супа, последвани от месо или риба, зеленчуци и парче плод.

Гурме

Повече вода - след тази фаза френската диета препоръчва включването на малки здравословни подобрения към вашия режим. Като пиенето на повече вода през целия ден, за да бъдете винаги хидратирани и да прочистите тялото си от токсини.

Сладкото е позволено - ако обичате сладко, не се колебайте да си хапвате. Няколко хапки или малка порция от любимия ви десерт няма да навреди.

Същото се отнася и за виното - само не прекалявайте. Ако съумеете постепенно да намалявате размерите на порциите, дори няма да усетите, че ядете по-малко, е максимата на диетата.

Понякога е неизбежно човек да прегреши. И когато това се случи, се препоръчва кисело мляко - то е богато на калций и белтъчини.

Диетата на практика описва начина на живот на французойката, който води до перфектна фигура без ограничения или чувство за вина.

Режимът предлага позитивен подход към отслабването, включващ и презираните от много храни като бял хляб, шоколад и вино. Отслабващите просто трябва да се наслаждават на храната и напитките, но да не прекаляват с порциите. Свежите и сезонни подправки са горещо препоръчвани.

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ажии
ажии
09.04.2014 23:35
Простотии всеки ден да вървиж по-полвин-1 ЧАС да ядеш по-малко и по-често е най-здравословно!
1
0