Тайната на слабите бедра

Тайната на слабите бедра

За постигането на слаби и стегнати бедра са необходими няколко допълнителни усилия. Често пъти това е единствената част на тялото ни, която упорито си стои мекичка и пухкава и по този начин всичките ни усилия и пот хвърлени във фитнеса остават без никакъв резултат.

Има си решение и на това. Знаете, че за да постигнете слабо, стегнато тяло е необходимо напълно да промените режима си на живот. Не става дума само за фитнес или бягане или практикуване на някакъв спорт. Всичко е от значение – кога си лягате, колко спите, с какво се храните и разбира се, колко често тренирате.

Дамите често имат проблеми с пухкави бедра, а основната причина за това е хормонът в женското тяло наречен естроген.

За да успеете да свалите излишните мазнинки от бедрата трябва да обърнете внимание какви упражнения правите. Наблегнете на упражнения за краката и то за горната част – за седалището и ханша.

Тайната на слабите бедра

Всъщност, ако тренирате много, бедрата могат да станат от големи и отпуснати – големи и стегнати, затова и фитнесът не е най-добрият вариант. Разбира се, трябва да извършвате някакво физическо натоварване, но не бива да се вманиачавате. Правете упражнения за сваляне, а не за стягане.

Организмът отслабва там, където има нужда и там, където е излишно, а не там където вие искате или смятате, че трябва. В този ред на мисли всякакви диети, които ви обясняват, че краката ви ще станат по-слаби, ако пиете вода или спрете кофеиновите напитки, просто ви заблуждават.

Перфектните бедра или корем, или пък дупе, се постигат с тренировки – умерени и не два пъти в месеца и постоянен режим на живот, който разбира се, включва и режим на хранене.

Чудесно упражнение за смаляване на бедрата е следното – легнете на едната си страна, например лявата, и с десния крак, започнете да изписвате цифри. След това се обърнете на другата страна и направете същото с другия крак.

Всеки ден подобно упражнение, комбинирано също с ежедневен масаж на бедрата, (може да се намазвате и с крем) ще ви помогне да смалите обиколката им за няколко месеца.

Рейтинг

5 5
4 7
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати