ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Отслабване със силата на мисълта

Отслабване със силата на мисълта

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182466
Отслабване
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
75.00 лв.
Виж ››

Силата на мисълта може да се промени вашето тяло. Подходящата програма за отслабване, техники за хипноза и за промяна на негативните мисли в положителни мисли, могат да ви подкрепят в усилията ви да отслабнете и да постигнете успех.

Тялото и мисълта може да играят голяма роля в способността ви да отслабнете. Ако ненавиждате тялото си и мислите за него негативно, то вие сте вероятно склонни да храните тялото си с нездравословна храна. Мислите предизвикват реакциите в организма. Мислите влияят на нашите емоции.

Положителните мисли имат положителни резултати. Само с любов и положителни мисли и грижи за тялото ви, ще започнете да го храните с любов и грижа. Силата на мисълта е реална. С хипнотерапията и силата на мисълта за загуба на тегло, можете да промените тяло ви.

Един от методите, който може да ви помогне и който е свързан със силата на мисълта, е визуализиране на тялото. Визуализация е чудесен инструмент за намаляване на теглото.

Визуализирането на тялото ви, такова каквото искате да бъде, предизвиква вашето подсъзнание да оформя тялото ви, за да изглеждате колкото се може по-близо до психическият си образ. Съзидателната визуализация не означава, че напълно ще промените формата на тялото си.

Здравословно хранене

Това означава, че ако можете да си се представите в съответствие със законите за визуализация, ще подобрите начина, по който изглежда и ще намалите теглото си.

Известен фактът е, че мислите и емоциите влияят върху тялото за по-добро или по-лошо, в зависимост от преобладаващите мисли и емоции. Негативното мислене, стрес, страх, възбудата, тревогата и гневът убиват тялото. При тези условия тялото отделя токсини в кръвта, което влияе отрицателно. Позитивното мислене, щастие, любовта и доверието лекуват, укрепват и освежават тялото.

Можете да използвате връзката между ума и тялото във ваша полза. Това означава, че ако се визуализирате като слаб, вашето подсъзнание ще приеме това, което можете да си представите за истина, и ще действа, за да направи тялото ви в съответствие с психическия ви образ.

Загубата на тегло с помощта на силата на мисълта може да се обозначи като "ментална диета". Разбира се, шансовете за успех ще бъдат много по-големи, ако в допълнение към визуализация се намали количеството на храната, която ядем, спазвате диета и упражнявате тялото си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати