Най-глупавите диети

Диети

Жените прибягват до отчаяни действия, щом стане дума за диети и отслабване. Някои хранителни режими са отчаяни и граничещи с лудостта действия, които доста често завършват с неприятни последици.

Ако все пак сте решили да се отървете от излишното тегло, гледайте да не прибягвате към някои от долуспоменатите неща. В този ред на мисли, забележите, че дъщеря ви се възползва от някои от следните съвети за отслабване, незабавно предприемете мерки, защото това са най-глупавите съвети, които някой някога може да предложи:

Прочистване чрез сокове

Глупави диети

Много крайно решение е да прекратите консумирането на всякаква храна и да карате само на течно гориво под формата на фрешове и сокове. Напоследък доста жени (а и мъже) използват постите като оправдание за гладуване под тази форма. Но разберете, че така се самонаказвате и това не е най-добрият начин за отслабване.

Лунната диета

Доста жени дискутират това, че в продължение на 24 часа не трябва да консумират нищо освен вода. Става въпрос за определени 24 часа, когато първият ден от пълнолунието. Този режим обикновено не води до доста успешни резултати. Колко ли килограма могат да се свалят за един ден? Със сигурност по-малко, отколкото можете да качите на следващия ден, когато ще си наваксате гладуването с двойна порция.

Диета с месо

Диетата на спящата красавица

Има слухове, че Кралят на рока Елвис Пресли е бил привърженик на тази диета. Принципът е много елементарен - спим възможно повече, за да ядем възможно най-малко. Изглежда доста елементарно и не изисква почти нищо, освен здрав сън, но дали е така?

Отслабване с диетични очила

Тази диета не крие никакъв риск, но безспорно звучи най-глупаво от всички. "Диетичните очила" ви създават илюзия, че храната е непривлекателна, или с други думи казано – слагате си очилата, поглеждате храната и вече не ви се яде. Дали звучи достоверно или е добър начин да станете за смях?

Диетична вилица

Почти толкова глупаво, колкото и диетичните очила. Идеята, че с колкото по-малка вилица се храните, толкова по-малки количества храна ще приемете, е абсолютна фантазия, лишена от всякаква логика.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Technogirl
Technogirl
05.01.2016 17:42
Тва с очилата ме разби! ;D
0
0