ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Отслабване в дупето

Отслабване в дупето

Отслабване

За да отслабне която и да е част от тялото на човек, е необходимо освен упражнения да се спазва и някакъв хранителен режим. Не става дума за строга диета, в която не присъства нищо съществено като храна и която вместо да ни помогне, може да ни доведе да повече проблеми.

Хранителният режим трябва да бъде балансиран и най-важното – трябва да бъде направен от човек, който има необходимите познания по въпроса. Ако сте решили да влизате във форма, потърсете специалист, който да ви помогне в правилното изграждане на хранителния режим.

За да имате секси дупе, трябва да правите упражнения, които не натоварват само него, а и краката. Всъщност упражненията за стягане или отслабване на бедра, ханш и дупе вървят винаги заедно. Дамите имат много често този проблем – имат по-широк ханш.

Отслабване в дупето

Най-лесният начин да свалите излишната мазнина по краката и дупето е с помощта на клякането. Хубаво е да изпълнявате упражненията правилно, за да сте сигурни, че ще има някакъв ефект.

Повторенията могат да се увеличават с всеки изминал ден. В началото ще ви бъде доста по-трудно да правите каквито и а било физически натоварвания и ще се уморявате дори след 5 повторения.

Упражнения за дупе

Когато правите клекове, гърбът трябва да бъде изправен, дупето прибрано надолу, а ръцете да бъдат изпънати напред. Хубаво е да правите поне по 30 клякания всеки ден.

Друго упражнение, което е подходящо за стягане и отслабване на дупето – легнете по корем. Ръцете трябва да са до тялото ви в спокойна позиция. Вдигайте крака си нагоре колкото можете по назад. Направете 30 повторения, след това преминете към другия крак.

Третото упражнение е също не особено трудно и можете да го изпълнявате у дома. Лягате по гръб и държите ръцете си в позиция до тялото, задължително изпънати. Свивате краката в коленете, след което започвате да повдигате таза и да го връщате в изходна позиция. Правете упражнението около 30 пъти.

Хубаво е, ако искате да има ефект, да правите физическите натоварвания всеки ден. Не ви отнемат кой знае колко време, освен това ще ви разсънят много по-бързо от чаша кафе.

Рейтинг

5 3
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анастасия
Анастасия
25.04.2015 14:31
това е супер още от утре ще започна да ги спазвам тези правила и да найстина са много лесни и забавни
1
3