Малки трикове за по-секси дупе

Секси дупе

Дупето ви може лесно да стане по-секси с малки трикове, които да изпълнявате редовно. За кратко време ще постигнете впечатляващи резултати, но трябва да сте постоянни и да правите поне по един от триковете всеки ден.

Един от най-лесните трикове, с които може да направите дупето си по-секси, е изкачването на стълби. Когато се качвате по стъпалата, стъпвайте само върху предната част на крака, леко пружинирайте и стягайте мускулите на дупето си. След време усложнете този трик, като прекрачвате стъпалата през едно.

Забравете за асансьорите, независимо колко стъпала трябва да изкачите - резултатът си заслужава и ще го разберете бързо по блесналите погледи на мъжете и завистливите искри в очите на дамите.

Отслабване в дупе

Имайте предвид, че за дупето е много вредно да прекарвате дълго време в седнало положение – това прави мускулатурата отпусната и загрозява общия вид. Раздвижвайте се при всяка възможност, ако работата ви е свързана с дълго седене.

Всеки ден клякайте и така бързо ще се радвате на секси форми. Клякането е перфектно за трениране на мускулите на дупето и бързо го стяга.

Дупе

Започнете с класически клякания и постепенно увеличете натоварването, като усложните движенията. Клякайте с широко разкрачени крака. Клякайте възможно най-ниско и дори може да сте с гирички в ръце, за да увеличите натоварването.

Друго полезно упражнение е полуклекът – сгънете краката в коленете и стегнете мускулите на корема, върнете в изходно положение. Повторете 20 пъти. Тези упражнения можете да правите сутрин, веднага след ставане, или през деня, но задължително преди хранене. Те могат да се правят и преди вечеря.

Напрягането на мускулите на дупето е лесен трик, който можете да правите дори докато чакате автобуса или миете чинии. Застанете удобно, стегнете коремните мускули и започнете: стягайте и отпускайте мускулите на дупето, като ги задържате стегнати 10 секунди.

Повторете 15 пъти. Правете това упражнение по всяко време на деня и още след няколко седмици резултатът ще ви изненада приятно.

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Viki
Viki
28.08.2015 00:45
Super polezni saveti shte gi izpolzvam blagodarq
0
0
М
М
29.09.2013 10:19
Относно клековете, пропуснали сте да добавите, че при клякане се издава тазът назад, иначе може да се получи травма в коленете. Освен това, ако имате мазнини по дупето, само с това не се постига нищо, нужно е и кардио. Резултатите няма да са много бързо видими там, но аз лично усетих голяма разлика в мускулите на краката.
2
0