Гъбен режим - новата холивудска диета

Салата с Гъби

Меката за поява на нови диети е Холивуд. Опитвайки нови хранителни режими, знаменитостите неусетно предават тази тенденция на своите фенове и последователи по целия свят.

Ной-новата появила се диета в светските среди е гъбената диета. Нейни явни последователи са Кейти Пери и Кели Озбърн. Тези знаменитости не само прокараха идеята за нея, но и са живите примери за шокиращо добрите резултати, до които води.

Гъбите са зеленчук, чиито основен приоритет е, че намалява обиколката на всички части на тялото, освен на гърдите. Това е изключително добре, тъй като при 99% от диетите най-напред се стопява гръдната обиколка. Освен това, гъбите са основен противник и оръжие срещу затлъстяването.

Гъби

Гъбеният хранителен режим кара представителките на нежния пол да свалят сантиметри от талията, задните части, бедрата и горната част на ръцете. Само след две седмици резултатите вече са налице. Диетата е подходяща и за мъже, тъй като е изключително засищаща.

Режимът, по който са луднали хиляди жени по света, е много лесен за изпълнение. Прави се две седмици. През този период консумираната храна е идентична на обичайното меню, като единственото условие е, поне едно от храненията през деня да е основано на гъби.

Гъбена Диета

Не е задължително да е само от гъби, може те просто да са добавени в салатата, може да са печени, пържени, варени или на супа. Няма и условие за вида на гъбите. Те са много засищащи, тъй като съдържат високо количество белтък и протеини, но за сметка на това са и ниско калорични.

Според диетолозите този хранителен режим е доста ползотворен. Гъбите са доста хранителни и консумацията им намалява нуждата на организма от високо-калорични храни. Освен това те поддържат функцията на червата, оставяйки чувство за удовлетворение и засищане на апетита. Именно по този начин се предотвратява и преяждането.

Освен това, гъбите са основен източник на протеини, които от своя страна осигуряват големи количества енергия на тялото. Съдържат още витамини, желязо и цинк, вещества, които правят косата, кожата и ноктите здрави и силни.

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари