ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Упражнения на плажа

Упражнения на плажа

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k192493
Упражнения на плажа
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Докато сте на почивка, можете да поработите над извайването на тялото си. Плажът е перфектното място, където можете да правите упражнения, за да имате още по-красива фигура.

Най-елементарното, което можете да правите на плажа, за да изваете силуета си, е да тичате. Можете да го правите сутрин или по всяко друго време, важното е да ви доставя удоволствие, а не да го приемате като досадно задължение.

Най-доброто време, разбира се, е сутрин рано, преди 11 часа, когато слънчевите лъчи все още не са толкова парещи. Ако тичате с компания, със сигурност ще ви е по-интересно, но можете да го правите и сами.

Тренировка на плажа

Препоръчва се тичането по брега на морето, за да може ходилата ви да усещат гъделичкането на прииждащите вълни. Затова не е препоръчително да използвате маратонки за крайбрежния джогинг, а да тичате боси.

На плажа можете да правите много упражнения. Едно от най-лесните е да застанете с леко разкрачени крака и да сложите ръце на кръста си.

Завъртете горната част на тялото си надясно, без да мърдате краката си. След това завъртете наляво и повторете за всяка страна по 20 или 30 пъти. Това упражнение се отразява много добре на талията и премахва паласките.

Плаж

На кърпата си за плаж можете да правите коремни преси. За да са по-ефективни, легнете, като сложите под прасците си плажна възглавница или нещо друго, което да ги повдигне.

Правете коремни преси, като сложите ръце зад главата си и повдигате само леко горната част на тялото си, без да се стига до седнало положение. Ако сте в добра форма, завъртайте се надясно и наляво, докато се надигате. Така ще оформите плоско коремче.

Може да съберете учудени погледи, но това не трябва да ви притеснява, тъй като по-важно е, че ще се сдобиете с перфектно тяло.

На плажа можете да клякате много пъти, за да се оформи дупето ви. Това е едно от най-полезните упражнения за извайване на задните части.

Друго упражнение, което можете да правите на плажа, са подскоците. Докато скачате, завъртайте горната част на тялото си надясно и наляво, за да се сдобиете с по-фина талия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати