Хубава фигура след бременност с Е-Fit

E-fit

Тонизиране и възстановяване след бременност

Импулсите на програмата са ниски, насочени към мускулите (крак, горна част на ръцете), които са гъсто изпълнени с нерви и поради това са склонни към гърчове при прекалена стимулация. Тази програма може да бъде използвана за засилване на слаби гръбни мускули и при проблеми след раждане.

Освен това помага за възстановяване и стягане на мускулите и съединителната тъкан, разтегната по време на бременност. Скоро след бременност коремните мускули могат да възстановят първоначалния си тонус и състояние с тази програма. По време на кърмене EMS тренировките не се препоръчват, тъй като могат да доведат до промени в нивото на млечната киселина, както и да променят вкуса и съставките на млякото.

Това не е резултат от тренировките на гръдните мускули, а от интензивните упражнения на цялото тяло (това разбира се не се отнася само за EMS тренировките, а е общо явления).

По време на кърмене, но когато бебето започва да поема и друга солидна храна, е възможно леко трениране. След кърменето постепенно може да се увеличи интензитета на тренировките, които ще помогнат за възвръщане на фигурата отпреди бременността за кратък период от време. Най-добри резултати могат да се постигнат като постепенно увеличавате интензитета на тренировъчните сесии.

Успокояване на болката и рехабилитация

Болката е предупредителната система на организма. Нейната цел е да бъдат предотвратени още наранявания. Тази програма е сигурен, неивазивен и безмедикаментен метод за лечение на болката. Тя успокоява болката като се поставят електроди върху кожата и се стимулират нервните окончания. Измежду най-важните ефекти на електронната стимулация е, че достига до по-дълбоко разположените мускули и ги раздвижва.

Електромускулна стимулация

Трудни за раздвижване мускули са гръдните мускули и мускулите до гръбначния стълб. Те отговарят за поддържането на тялото ни, но основно заседналия начин на живот ги отслабва, което води до болки в гърба и кръста.

Мускулната стимулация помага тези мускули да се засилят и да изпълняват задачата си – да поддържат гръбначния стълб без болка. Програмата може да се прилага успешно и при ставни проблеми, наранявания и след операции!

Медицински уред

E-FIT EF-1280 M е сертифициран медицински уред с CE 1020 Medical Certification. Може да бъде използван от професионалисти за терапевтични цели, превенция и рехабилитация. Тренирането на цялото тяло с метода EMS е ефективно и цялостно решение, което спестява време. Ефектите от неговото прлагане са изключително позитивни и трудно постижими с друг метод.

В същото време се постигат терапевтични и превантивни цели. Превентивните мерки, постигнати с EMS тренировките са оформяне на мускулите и тялото, подобрение в настроението, жизнеността, стабилността на тялото и общото състояние.

Терапевтичните цели, които биха могли да се постигнат:

Влизане във форма и заздравяване на перинеума за жени след раждане – интимна гимнастика

Тренировка, щадяща ставите и сухожилията. За хората страдащи от проблеми със ставите E-FIT тренировките могат да бъдат най-доброто решение.

• Трениране и на възрастни, но ефективно и безопасно. При леко натоварване и кратък период на прилагане EMS тренировките оказват значителен ефект върху композицията на цялото тяло на възрастните хора. По този начин EMS методът може да е подходяща алтернативан на традиционните тренировъчни програми за хора с нисък кардио капацитет и ставни проблеми.

• Третиране на дисторфия – E-FIT тренировката е един от най-добрите методи за нуждаещите се от физиотерапевтична и физическа рехабилитация. Уредът EMS помага да се стимулират мускулните тъкани, които традиционните упражнения могат и да не повлияят. Стимулират се увредени мускулни тъкани, което води до възстановяване, тонизиране и заздравяване на увредените тъкани. Импулсите стимулират тъканните фибри до определена степен и схема, което намалява мускулната дегенерация, причинена от нервна атрофия;

EMS

• Успокояване на болката. Уредът E-FIT деликатно стимулира нервите;

• Възстановяване след нараняване или операция възможно най-бързо. EMS технологията ускорява кръвообращението, като стимулира и заздравява мускулните тъкани. Това стимулира стимулира оздравителния процес, поддържането или увеличаването на обхвата на движение и стимулиране на мускулите на прасеца, за да се предпази от венозна тромбоза.

• Борба с болките в гърба. В днешно време много хора страдат от едно често оплакване – болки в гърба. Стрес, едностранно напрежение, занемаряване на гръбната мускулатура са основен източник на оплакванията. С времето състоянието става хронично и се влошава.

Решението е тренировките за гръб на E-FIT EMS!

Един от най-важните ефекти на електромускулната стимулация е нейната способност до тренира по-дълбоките мускули като поддържащите мускули на гърба и гръбначния стълб. Тези мускули са отговорни за нашата стойка и благодарение на заседналия начин на живот могат да отслабнат, което пък води до болки в гърба. Мускулната стимулация помага тези мускули да извършват безпроблемно дейността си.

С таргетирани и индивидуално контролирани тренировки дори и най-дълбоко заседналите мускулни групи се активизират и заздравяват – традиционните тренировки много трудно могат да ги достигнат. Благодарение на EMS гръбначният стълб се стабилизира. Гърбът се разтоварва чувствително. Това е идеалният начин да имате здрав и силен гръб.

www.efit.bg; Facebook: E-fit Bulgaria

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати