Съвети на моделките за изваяна фигура

Кристи Лий Хъдсън

Кристи Бринкли е един от най-ослепителните американски модели. Красавицата се е снимала за много модни списания и има над 500 корици. Въпреки своята натоварена програма, фактът, че е майка и не на последно място, че е на 60 години, Кристи продължава да изглежда чудесно и да поддържа перфектна форма.

Хубавицата споделя в интервю, че поддържа тялото си толкова изваяно с постоянни тренировки, които обаче честичко променя. Кристи твърди, че иначе доста бързо се отегчава.

Тренира за ръцете и корема, грижи се и за горната и за долната част на своето тяло – изградила си е навик всеки ден по 15 минути задължителна тренировка на домашния фитнес.

Това е едно от първите неща, които красавицата прави сутрин, и споделя, че ѝ дава прекрасен старт на деня. Кристи обича рафтинга, както и каякинга. Невинаги обаче се занимава с подобни спортове – доста често се разхожда по плажа, като размахва ръцете си, сякаш е във водата и плува.

Кристи споделя, че изобщо не се притеснява, че погледната отстрани, вероятно изглежда смешна. Пълният график на модела я е научил да не бездейства – дори през свободните си дни, Кристи предпочита да тренира и да запълни графика си. Споделя, че това е нейният начин за почивка.

Лицеви опори

Тя препоръчва на всички, които сега започват своя режим, в никакъв случай да не се отказват. За да не се отегчават, хубавицата предлага често да се сменят упражненията – може през единия ден да ходят на танци, а през следващия да се упражняват, без да ползват тежести.

Според Кристи най-сигурният начин тренировката да има пълен успех, е всеки човек да си намери любимото занимание, любимия спорт и да го практикува.

Тя споделя, че тренира почти през цялото време – когато чака децата си например, подскача нагоре-надолу по стъпалата. Когато приготвя салата, хубавицата вдига крака си на плота – това е тайната ѝ за стегнато и повдигнато дупе.

Докато мие зъбите си сутрин, моделът разтяга краката си назад – изобщо перфектната ѝ фигура се дължи на непрестанно физическо натоварване. Прасците си упражнява, като при всяка удобна възможност се вдига на пръсти.

На ден Кристи прави по 100 лицеви опори – твърди, че ги разпределя за целия ден. Сутрин, преди да влезе в банята, прави 30, после преди да изсуши косата си още 20, а останалите 50 прави до края на деня.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати