Упражнения за по-секси дупе

Задник

Стегнатото и секси дупе е мечта на всяка жена – за да го постигнем обаче, трябва да положим известни усилия. Освен здравословните храни и като цяло правилното хранене, необходими са и постоянни тренировки.

Предлагаме ви няколко упражнения, които можете да правите четири пъти седмично, когато имате време. Бъдете постоянни и съвсем скоро ще забележите ефекта от упражненията при вас. Ето и какви са упражненията за секси дупе:

- За първото упражнение е необходимо да застанете в следната позиция – подпрете лактите си на пода, също и коленете - т.нар. кучешка позиция.

Гърбът ви задължително трябва да бъде изправен, а погледът да бъде насочен напред. Започнете да вдигате единия си крак нагоре, като го изпъвате, след това го връщате в първоначалната позиция.

Упражнения

Правите около 20 повторения с единия крак, а после се прехвърляте на другия крак със същия брой повторения. Много е важно да завършвате движенията с умерено темпо – не бързайте.

- За следващото упражнение трябва да застанете в следната изходна позиция – легнете на пода (върху одеяло или постелка), краката трябва да бъдат свити в коленете, а стъпалата да са опрени в пода.

Ръцете ви да бъдат до тялото, свободно пуснати. Вдигнете единия крак и подпрете стъпалото странично върху коляното на другия крак. Започнете да повдигате таза нагоре.

Дупе

Повдигате бавно, стягате, след което бавно връщате назад. След това опитайте с другия крак – направете поне 20 повторения.

Независимо какво упражнение изпълнявате, не бива да забравяте за дишането. Много е важно да поддържате едно темпо.

- За последното предложение за стегнато дупе ще ви бъде необходима топка. Легнете по корем върху постелката, ръцете отпуснете до тялото си. Между краката си, в областта на глезените, сложете топката и започнете да вдигате краката си нагоре – целта е да не изпускате топката.

Вдигате колкото можете, след което се връщате в изходна позиция и се опускате. Направете 15 повторения. След като продължите тази тренировка няколко седмици, започнете да увеличавате повторенията.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
17.03.2018 16:07
Ух, какви "гъзици"... дедко да ви изеде!
0
0