Диета с гъби срещу дебели бедра

Диета с гъби

Най-големият минус при отслабването е, че тялото отслабва навсякъде. Всъщност това е колкото минус, толкова и плюс. Проблемът е в това, че повечето хора имат конкретна идея от коя част на своето тяло искат да свалят килограми и едновременно с това искат да не свалят нито грам от друга част от тялото си.

Често можем да станем свидетели на разговор между две дами, в който едната иска отслабване на корема, а другата би желала да отслабне в бедрата, но иска да си запази своите пищни гърди.

Оказва се, че това желание всъщност е съвсем възможно, благодарение на вид диета, която трябва да продължи точно две седмици. В основата на хранителния режим са гъбите, пише на своите страници вестник Дейли мейл.

Диетата срещу дебели бедра се нарича M Plan и изискването е едно от храненията да бъде заместено от порция гъби. Препоръчва се гъбите да се консумират сурови, но не е задължително, казва се още в публикацията.

Гъби в диетата

Диетата с гъби вече е изпробван от някои знаменитости, при това резултатите се оказват феноменални. От диетата M Plan са се възползвали звезди като Кейти Пери и Кели Озбърн, при които ефектът е много добър.

Най-характерното за тази диета с гъби е самото отслабване – стопяват се мазнините от едни от най-уязвимите за жените места, а именно бедра, ханш и корем. В същото време бюстът остава непроменен.

Учените все още не са сигурни каква е причината гъбите да действат по този начин. Някои специалисти са на мнение, че причината е в ниския им гликемичен индекс – с други думи гъбите се усвояват с по-бавни темпове от организма.

В същото време освобождават енергията си постоянно, което ни кара да чувстваме ситост по-дълго време. Гъбите съдържат фибри и протеини, освен това са богати на витамин В, желязо, цинк, което означава, че освен добра фигура след тази диета срещу дебели бедра ще имате здрави нокти, хубава коса и кожа.

Диета срещу дебели бедра

Колкото и добра да изглежда диетата с гъби обаче, трябва да отбележим, че консумирането им в суров вариант е до някаква степен и опасно. Когато гъбите се отглеждат в изкуствени условия, те се пръскат с различни препарати. За това можете да заложите на здравословни ястия с гъби. Сред тях са гъбената супа, която е диетична. Пълнените гъби също могат да са диетични, ако не се приготвят с месо и тежки сирена. Съчетанието на киноа с гъби също не би навредило на вашата фигура.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати