Пурпурна диета за бързо и здравословно отслабване

Боровинки
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство-15%
Качество без компромис:
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
28.00 лв.
23.80 лв.
Виж ››

Най-новият хит в борбата с излишните килограми е така наречената Пурпурна диета. Хранителният режим напълно измести вегетарианските диети, на които се подлагат толкова хора по света.

Важно е да знаете, че при този хранителен метод трябва да похапвате само хранителни продукти в пурпурен цвят. Добрата новина е, че можете да консумирате каквото количество искате. Някои от позволените храни са лилаво зеле, цвекло и лилави картофи.

Хранителният режим работи успешно при дами с всякакви фигури и е особено ефективен за сваляне на килограми след раждане. Това именно е причината диетата да стане толкова известна сред холивудските звезди.

Популярната певица и актриса Марая Кери сподели, че благодарение на чудодейния метод е отслабнала с двадесет килограма само за три месеца. След като роди близнаците си преди три години, красавицата започна сериозна борба с килограмите, която ѝ отне много време.

Червено зеле

Освен че намалява килограмите, Пурпурната диета действа благоприятно на целия ни организъм, тъй като лилавите хранителни продукти съдържат антоцианини, които са мощни антиоксиданти и се грижат за здравето на клетките.

Според специалисти този хранителен режим дори възпрепятства появата на ракови болести. Освен това антоцианините предпазват от сърдечни болести, тъй като забавят съсирването на кръвта. Счита се още, че такъв метод на хранене действа подмладяващо.

Консумирането на лилави плодове и зеленчуци ще подобри здравословното ви състояние и ще ви зареди с енергия. Една неизменна част от менюто ви ще са боровинките. Те са много полезни при проблеми с паметта, анемия и смущения в зрението. Съдържат витамини, калий, желязо, натрий и фосфор.

Сини сливи

Сливите пък са източник на витамин С и фибри. Те са полезни при стомашно-чревни проблеми, благоприятстват нормализирането на обмяната на веществата и притежават антибактериални свойства.

Лилавите картофи съдържат желязо, калий и са също толкова добър антиоксидант, колкото е и къдравото зеле. Те доказано намаляват телесното тегло и нормализират кръвното налягане.

Макар Пурпурната диета да има толкова ползи за здравето и външния вид на човек, учените предупреждават да не се прекалява с хранителния режим. Според тях такова хранене е безопасно, ако се практикува само три дни в седмицата, а през останалото време се приемат хранителни продукти във всякакви цветове.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати