Тайните за стегнато тяло на Никол Шерцингер

Никол Шерцингер

Изпълнителката Никол Шерцингер винаги е будила възхищение със стегнатата си и изключително красива фигура. Наскоро певицата сподели в интервю тайните, с които я поддържа.

Половинката на пилота от Формула 1 - Луис Хамилтън, каза, че съществуват няколко прости трика, чрез които всяка жена може да има мечтаното тяло.

1. Тичане – Никол споделя, че бягането ѝ се отразява отлично, както от физическа, така и от креативна гледна точка, защото тичайки, ѝ идват най-добрите идеи за музика.

„Тичането укрепва съзнанието ми и ме кара да се чувствам на 100% в кондиция. Предпочитам да го правя рано сутрин, дори ако успея да отделя само 20 минути." – заявява звездата.

Тичане

Експертите казват, че при редовно тичане се получава значително изгаряне на мазнини и като резултат се увеличава процентът на мускулната маса.

15-20 минути тичане на ден са достатъчни, за да поддържате стегната и хубава фигура.

2. Тренировки по Soul Cycle – подобно на Анджелина Джоли, Никол Шерцингер разкрива, че посещава тренировки по Soul Cycle поне 3-4 пъти седмично.

„Тялото ми започва да жадува за ендорфин, ако не спортувам." – казва красивата изпълнителка.

Soul Cycle – въртене на педали за тялото и душата, е фитнес програма, по която се запалиха звезди като Кейти Пери, Кейти Холмс и Брадли Купър.

Пиене на Вода

Soul Cycle е тренировка за цялото тяло, която се провежда под звуците на зареждаща музика. При тази тренировка се правят различни упражнения на колело, като нито един мускул на тялото не остава безучастен.

Задължително е тренировките да се провеждат на приглушена светлина, защото по този начин се създава усещане за уют и спокойствие.

3. Пиене на много вода - Шерцингер разкрива, че сред основните ѝ методи за красива и стегната фигура, е пиенето на вода. Изпълнителката разкри, че всеки ден се стреми да изпива задължителните дози от течността, за да изглежда добре и да се чувства здрава.

Никол споделя още, че ежедневно включва в менюто си плодове и зеленчуци, като предпочита сама да приготвя храната си.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати