Над месец глад заради идеална фигура на плажа

Диета

С настъпването на лятото сред дамите настава смут – идва времето за плаж, а повечето жени смятат, че не изглеждат достатъчно слаби и привлекателни, особено стане ли дума за бански. Поради тази причина повечето от дамите се подлагат на строги диети точно преди сезона.

Средно по 35 дни гладуват жените, за да се подготвят за лятната почивка, сочи проучване, цитирано от Дейли мейл.

И въпреки безмилостния начин за сваляне на килограми героичната потъпка на дамите и резултатите от нея бързо биват премахнати от целулита и тлъстинките. Проучването посочва, че само шест дни след края на дългото гладуване, жените възвръщат част от това, което са имали за цел да премахнат.

Диетата приключва обикновено с подобаващ пир, на който дамите похапват предимно нездравословни храни и бързо възстановяват предишната си фигура и старите си килограми.

Тяло

Проучването всъщност е поръчано от компания за зърнени закуски и в него участие са взели 2000 британки, всички от които са били пълнолетни.

25 на сто от анкетираните са си признали, че се връщат у дома след почивката с пораснало коремче. 20 % от жените пък споделят, че поне два пъти са се подували от преяждане по време на ваканцията.

Резултатите показват още, че всяка четвърта дама, която е участвала в изследването, се е чувствала непривлекателна, защото е била с подут корем и това е развалило почивката ѝ.

Отслабване

Специалистите имат лесно решение на проблема на всички жени, които искат да отслабнат. Един от съветите за дамите е да похапват повече фибри и ако искат да отслабнат, да започнат да се грижат за фигурата си, при това не само преди летния сезон.

За да бъде отслабването трайно и здравословно, не бива да се прави едва за месец и тялото да се подлага на подобен стрес, какъвто е 35-дневният глад.

Консумацията на повече полезни храни, които носят действителна полза за организма, също ще помогне в свалянето на килцата. Не на последно място, хубавата фигура трябва да се поддържа и с физическо натоварване.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати