Фитнес режимът на Люси Дяковска

Люси Дяковска

Българската изпълнителка Люси Дяковска разкри режима, с който могат да се свалят излишните килограми само за 60 дни. Освен това видимо ще стегнете мускулатурата си.

Певицата, която наскоро се раздели с дългогодишната си половинка Камелия, сподели, че болката не е била лека и ѝ е било необходимо да се захване със спорт, за да се разсее.

Близък познат ѝ предложил да пробва нов по рода си спорт, наречен тапаут, който е комбинация от кардио упражнения, силови упражнения и бойни удари.

Толкова се запалих, че буквално през ден бях в школата. Наистина е много интересно, защото за 60 дни може да свалиш ненужните килограми, да стегнеш мускулите и да забързаш метаболизма си. – заявява Дяковска.

Тапаут е изключителна тренировка, чиято цел е да ви помогне в битката с изгарянето на мазнините и изграждането на чиста мускулна маса.

Програмата е разработена от професионалния състезател и треньор по MMA и кондиционен треньор Майк Карпенко.

Тапаут

Тя се основава на комбинация от кардио и силови упражнения, съчетани с забавни и предизвикателни ритници, юмруци и лакти, които ще ви променят само за 60 дни, стига да издържите 45-60 минути дневно.

Тапаут помага да се разтоварим и психически, не само физически, въпреки че тренировките по тази програма обхващат всеки един мускул в тялото.

Упражненията мога да се правят от всякакъв тип хора без значение пола, възрастта и килограмите.

Тренировките започват с 5-минутна загрявка за цялото тяло със статични и динамични упражнения. След това се продължава с по-силовите упражнения, включително и коремните преси. Тренировката приключва с бойни удари.

С времето хората, които посещават тапаут, изграждат по добри двигателни навици. Освен това стават по-дисциплинирани и се чувстват по-бодри.

При редовно трениране се наблюдава подобряване на метаболизма, което спомага да се избегнат ред болести като затлъстяване и висок холестерол.

2 часа преди тренировката е хубаво да се хапват въглехидрати, а след тренировката да се приемат аминокиселини.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати