Диетата 3 часа ефективно топи килограмите

Хранене

Диетата 3 часа е много лесна, тъй като няма значение какво хапвате, важно е само да ядете на интервали от 3 часа. Тази диета се прилага за период от 28 дни и сваля между 4 и 5 килограма.

Според диетолозите диетата на трите часа, освен че ще ви помогне да се разделите с излишното тегло, ще развие здравословен режим на хранене на вашия организъм.

Експертите поясняват, че подобен режим позволява да се хапва често, но това не означава, че е позволено да прекаляване с размера на порциите. Като в повечето здравословни препоръки и тук се напомня, че храненето трябва да е често, но по малко.

Основното правило на диетата е, че трябва да се храните на всеки 3 часа след първата хапка на закуска. Закуската трябва да започне най-късно до 1 час, след като сте се събудили, а вечерята трябва да е точно 3 часа преди да легнете за сън.

Диета

Диетолозите съветват в менюто си да включите повече плодове и зеленчуци, а консумацията на месо да бъде намалена. Хубаво е да следите приема си на въглехидрати, който също трябва да е умерен.

Между храните трябва са има еднакво съотношение на въглехидрати, протеини и мазнини.

Докато спазвате тази диета всеки ден трябва да изпивате 8 чаши вода, а ако пиете и кафе – за всяка чаша кафе трябва да изпивате и две чаши вода допълнително.

Храните от веригите за бързо хранене и алкохолът са напълно забранени. Няма строг хранителен план, който да се спазва, но диетолозите препоръчват да се храните най-малко 5 пъти на ден – 3 основни хранения и 2 допълнителни.

Отслабване

Режимът не трябва да продължава повече от 28 дни, като за този период е здравословно да отслабнете между 4 и 5 килограма. Трябва да избягвате всякакви крайни мерки, като пропускане на основно хранене например.

Хранителният режим може да се повтори след определено време, но е задължително да се прави почивка.

След диетата метаболизмът ще се подобри. Диетата не обещава експресно сваляне на излишните килограми, но чрез нея ще си придобиете здравословен режим на хранене.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати