Диетата 3 часа ефективно топи килограмите

Хранене

Диетата 3 часа е много лесна, тъй като няма значение какво хапвате, важно е само да ядете на интервали от 3 часа. Тази диета се прилага за период от 28 дни и сваля между 4 и 5 килограма.

Според диетолозите диетата на трите часа, освен че ще ви помогне да се разделите с излишното тегло, ще развие здравословен режим на хранене на вашия организъм.

Експертите поясняват, че подобен режим позволява да се хапва често, но това не означава, че е позволено да прекаляване с размера на порциите. Като в повечето здравословни препоръки и тук се напомня, че храненето трябва да е често, но по малко.

Основното правило на диетата е, че трябва да се храните на всеки 3 часа след първата хапка на закуска. Закуската трябва да започне най-късно до 1 час, след като сте се събудили, а вечерята трябва да е точно 3 часа преди да легнете за сън.

Диета

Диетолозите съветват в менюто си да включите повече плодове и зеленчуци, а консумацията на месо да бъде намалена. Хубаво е да следите приема си на въглехидрати, който също трябва да е умерен.

Между храните трябва са има еднакво съотношение на въглехидрати, протеини и мазнини.

Докато спазвате тази диета всеки ден трябва да изпивате 8 чаши вода, а ако пиете и кафе – за всяка чаша кафе трябва да изпивате и две чаши вода допълнително.

Храните от веригите за бързо хранене и алкохолът са напълно забранени. Няма строг хранителен план, който да се спазва, но диетолозите препоръчват да се храните най-малко 5 пъти на ден – 3 основни хранения и 2 допълнителни.

Отслабване

Режимът не трябва да продължава повече от 28 дни, като за този период е здравословно да отслабнете между 4 и 5 килограма. Трябва да избягвате всякакви крайни мерки, като пропускане на основно хранене например.

Хранителният режим може да се повтори след определено време, но е задължително да се прави почивка.

След диетата метаболизмът ще се подобри. Диетата не обещава експресно сваляне на излишните килограми, но чрез нея ще си придобиете здравословен режим на хранене.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти