Мис Вселена България 2012 Жана Янева - преди тенис вае тяло с Е-Фит студио

Жана Янева

Красивата Жана Янева, представила България пред света не крие своите тайни за перфектния си външен вид и тяло. Преди тренировките си по тенис Жана открива добрата страна на Е-фит студиото.

Благодарение на нейната приятелка Мерлин Арно - шампионка по лека атлетика, двете отделят по 20 минути на тренировка, напълно достатъчни за мускулите и тялото. "След Е-фит се чувствам по свежа и по-заредена. Невероятно е! " споделя Янева.

В първото издание на конкурса „Фитнес център на годината“ Е-фит Студио получи титлата за „иновация във фитнеса“.

Жана Янева Ефит

Мис Вселена България има лично запознанство с мултимилиардера Доналд Тръмп и води максимално здравословен и ефективен начин на живот.

Е-фит е студио за индивидуални тренировки с ЕМS (електромускулна стимулация) с личен инструктор, в рамките на 20-минутна тренировка 90% от мускулите са едновременно стимулирани по цялото тяло – 36 000 мускулни съкращения с ползването на иновативен уред за ЕМS „Е-фит“.

Методът EMS става популярен в Европа и вече се извършва и в България. Е-фит има 3 студия в София, а студиото в Лозенец получи престижната награда.

Жана Янева

Тази иновация предлага 20 или 25 минутни тренировки с ползването на ЕМS уред – комбинация на следващите програми: изгаряне на мазнини, оформяне на фигурата, стягане, фитнес, целенасочено оформяне на мускулите, антицелулитна програма, възстановяване след бременност и раждане, бодибилдинг, облекчаване на болки в гърба и кръста, мускулна релаксация.

Жана Янева отделя по 1-2 пъти седмично за своите Е-фит тренировки, като умело съчетава тренировките по тенис и лекциите в университета.

Източник: Aгенция за публични комуникации "Профайл - Европа"

Повече за Мис Вселена България 2012 и Е-фит можете да научите тук и на www.efit.bg.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати