ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Фитнес»За перфектна коремна преса

За перфектна коремна преса

МаринаМарина
Джедай
46818
Корем
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Много хора смятат перфектния и плосък корем за загубена кауза. И всичко това в резултат на безброй опити, свързани с изтощителни тренировки и диети, увенчани с неуспех.

Въпреки това начини за стегнат корем има, като е нужно само спазването на здравословна диета, осигуряваща много енергия, както и мотивация за ежедневни упражнения.

Специалистите в областта препоръчват в случаите на неуспешни опити за намалява на мазнините около корема да се увеличат кардиотренировките, защото така натоварването на сърцето благоприятства загубата на калории. Това обаче не означава, че натоварването върху този орган е нездравословно.

Изключително лесно е да стягате коремната преса няколко пъти дневно. Можете да го правите, докато сте на работа или в магазина. Правете го 4 пъти дневно с максимален за вас брой стягания и ще забележите страхотни резултати.

Не можете да се разминете и без пиене на много вода. Препоръчва се при желание за оформяне на тялото и изобщо за правилното функциониране на организма да се консумират средно по 10 – 12 чаши вода дневно.

Коремни преси

Елиминиране на захарните изделия от менюто сигурно ви се струва трудна задача, но всичко зависи от вас. Ако искате плосък и стегнат корем, трябва да се откажете от десертите или поне да сведете консумацията им до минимум. Иначе какъв ще е смисълът от всички положени усилия и тренировки?

Страничните коремни преси или наричани още планк са един много подходящ начин да подобрите визията на вашата талия. Важно е да запазите правилната стойка, тялото да е в права линия и резултатът няма да закъснее.

Коремните преси са задължително условие, когато сте решили да стегнете корема. Съществуват различни варианти, които не натоварват организма, но са достатъчно ефективни за стягане мускулите в областта на корема.

Постигането на изящна фигура коства много усилия, воля и непреклонност. Трябва да внимавате с какво се храните, да тренирате редовно и да избягвате късните вечери.

Това не е нещо ново, но е задължително условие, което много хора компрометират. Начин да се справите с глада в малките часове е вечер да си лягате по-рано, да консумирате повече течности и да бъдете упорити.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати