ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Забавно отслабване

Забавно отслабване

МаринаМарина
Джедай
46818
Тренировки
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

С наближаването на лятото хората все по-стремглаво се опитват да открият подходящата за тях диета или фитнес занимание. Да открият най-ползотворният и забавен начин да подобрят физическото си състояние и едновременно с това то да им доставя удоволствие.

Знаете ли какво представлява класът по спининг? Това е една страхотна алтернатива за онези хора, които обичат да карат колело и имат малко време да го правят някъде с други хора. По време на занятието има инструктор, който Ви показва по какъв начин да въртите педалите и всичко това на фона на музика. С продължителност средно 30 до 40 минути този спининг урок ще Ви помогне да се сбогувате с поне 500 ккал.

Практикуването на йога е също един чудесен начин човек да повиши концентрацията си, както и да подобри настроението. Йогата засилва подвижността и гъвкавостта на тялото и успява да освободи мисълта.

Пилатес е друг много добър начин да влезе човек във форма и едновременно с това да се забавлява. Все по-разпространен, сега се откриват все повече центрове с инструктори, водещи класове по пилатес.

Кардио Пилатес

Създадена е и една страхотна комбинация от йога и пилатес, наречена Пийо. Тя подходяща за всички възрасти и хора с различна физическа подготовка. Съчетаването на тези два различни тренировъчни плана, заедно с определен хранителен режим успява да активира тялото и ума. А заедно с това активизира центрове на мозъка, влияещи върху настроенията.

Забързаното ежедневие и понякога липсата на мотивация не могат да накарат човек да спортува. За сметка на това те може би обичат да пеят и танцуват.

Направете го у дома, докато чистите, перете, готвите. Изберете любима музика, пуснете си радио и се раздвижете у дома. Така освен че ще изгорите някоя и друга калория, но и ще подобрите значително настроението си.

Всеки човек може и трябва да се забавлява в ежедневието си. Единствено и само от него зависи дали ще успее.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest