ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»PR Публикации»Открийте тайната на красиво тяло

Открийте тайната на красиво тяло

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1499
Е-фит
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
Качество без компромис:
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
29.00 лв.
Виж ››

Как функционира методът EMS?

Можете да прегледате представяне на EMS тренировка на живо в предаването! http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/585245 (от 09:38 до 10:06)

Технологията е базирана на десетилетия изследвания и разработки. Електромускулната стимулация (EMS) влиза в действие през 1791 г. с опита на Луиджи Галвани. На базата на неговите разработки започват изследвания. В Русия електростимулацията се използва в космонавтиката за трениране на космонавтите. Поради липсата на гравитация в космоса те получават дистрофични аномалии. Но благодарение на тренировъчните програми, могат да избегнат нежеланите ефекти от безтегловността. Спортистите също използват EMS при подготовка.

Методът е разработен и тестван в продължение на дълги научни опити. Уредът Е-фит е пета генерация, използващ технологията EMS, и е специално разработен за стимулация на тялото. Това, което преди е било възможно с години тренировки, сега може да се постигне за кратко време чрез електромускулна стимулация. При използване на Е-фит всички големи мускулни групи се активират едновременно, дори и трудно достижимите мускули на бедрата и кръста. А резултатите са видими бързо. Размерът на мастните възглавнички и телесното тегло намалява, в същото време мускулите се оформят, подобрява се издръжливостта, стягат се проблемните области и цялото тяло.

Предимството на Е-фит

EMS

Е-фит е студио за индивидуални тренировки и процедури с ЕМS (електромускулна стимулация) с личен инструктор. В рамките на 20-минутна тренировка 90% от мускулите са едновременно стимулирани по цялото тяло. Това са 36 хиляди мускулни съкращения, които изпитвате с ползването на иновативния уред за ЕМS Е-фит. Тази иновация предлага 20 или 25 минутни тренировки и процедури с ползването на ЕМS уред – за изгаряне на мазнини; кардио, фитнес; оформяне на фигурата, стягане; целенасочено оформяне на мускулите; възстановяване след бременност и раждане; антицелулитна програма, бодибилдинг; облекчаване на болки в гърба; рехабилитация; мускулна релаксация(масаж). Интензивността на импулсите за всяка мускулна група по-отделно зависи от състоянието на самите мускули (прасец, задно бедро, аддуктури, голям седалищен мускул, гръбен мускул, горен гръбен мускул, коремен мускул, гръден мускул, бицепс, трицепс). Малко известно е, че Е-фит уредът е единствен в Европа, с който е възможно да се тренира и прасеца.

За кого е подходящ този уред?

Иновацията Е-фит е идеално решение за всички, които нямат достатъчно свободно време да спортуват, а искат да оформят и стегнат тялото си. А така също: при наднормено тегло; за майките, които бързат да възвърнат формата си след раждане; при целулит; болки в гърба вследствие от неправилна стойка; ставни проблеми. Уредът е подходящ и при травми, които пречат на движенията, изискващи натоварване и за спортистите, които се стремят да повишат резултатите си.

В първото издание на конкурса Фитнес център на годината Е-фит Студио получи напълно заслужено титлата Фитнес на годината 2014 в категория Иновация във фитнеса.

Повече може да прочетете в уебсайта ни или фейсбук страницата ни: www.efit.bg; Facebook: E-fit Bulgaria

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати