ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Тренировката на Дженифър Анистън

Тренировката на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън

За да има идеални мерки, 46-годишната Дженифър Анистън тренира 3 пъти седмично с дългогодишния си инструктор Манди Ингбър. Усърдието на актрисата дава своя резултат.

Една стандартна тренировка на актрисата започва с 20-минутен спининг. Спинингът е каране на велосипед на закрито, наречен спинер. Упражнението е аеробно и имитира колоездене в пресечена местност със спускане и изкачване.

След това звездата от сериала Приятели преминава към 45-минутна йога. Йогата, освен че помага да се освободим от стреса в ежедневието, е отличен метод за поддържане на стегнато тяло.

Тази тренировка Анистън редува с 40 минути каране на колело на открито и 10 минути тичане или упражнения за торс.

За да оформя ръцете си, актрисата използва медицинска топка, която вдига над главата си. Ръцете трябва да са изправени, а лактите – изпънати.

Без да се променя основното положение на ръцете и само с движение на лактите топката трябва да бъде преместена зад гърба. Правят се по 15 повторения на това упражнение.

Йога

За стегнат корем може да легнете по гръб и да повдигнете краката си леко нагоре. Повдигнете и ръцете си, сякаш някой ви дърпа. Задръжте така и плавно се върнете в изходна позиция. Направете по 10 повторения.

Когато е на снимки и няма много свободно време, за да поддържа формата на ръцете си, Дженифър взима със себе си гири от по 3 и 6 килограма, с които прави упражнения в хотелската стая.

Актрисата съветва да разнообразявате тренировките си, така че да поддържате интересa си и да не свиквате тялото си с едни и същи упражнения.

Освен традиционния фитнес, може да взимате уроци по танци, зумба или просто да потичате в парка.

Тренировките са отличен начин да се разтоварите психически чрез физическо натоварване, но началото им е винаги трудно. Затова актрисата съветва да тренирате, докато програмата не ви стане навик.

В началото е добре да работите с инструктор, а след време да се научите упражнения, които да правите и у дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати