Три йога пози за детоксикация

1 от 3 Снимки
1. Изправете се, след което докоснете с ръце пода, докато краката ви останат изправени. Опитайте се максимално да приближите корема към коленете си. След това вдигнете десния си крак и го свийте в посока левия лакът.

После изпънете максимално десния крак към тавана, без да се въртите встрани. Повторете упражнението с левия крак и десния лакът и отново с противоположните лакът и крак;

Освен чрез правилно хранене, можем да детоксикираме организма си и с 3 лесни за прилагане йога упражнения. И трите пози не отнемат повече от 10 минути, но помагат да пречистите тялото си.

Комплексът от йога упражнения ще ви помогне и да се заредите с добро настроение и да си възвърнете вътрешната хармония, ако сте подложени на стрес в работната среда.

Упражненията могат да се практикуват по няколко пъти в седмицата, а за да бъде ефектът още по-забележим, трябва да ги съчетаете със здравословно хранене.

Диетолозите напомнят, че за детоксикация на организма е важно да пиете най-малко 1.5 литра вода на ден, както и да хапвате пресни плодове и зеленчуци. При изпълнението на позите не забравяйте постоянно да вдишвате и издишвате.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати