Бързата тренировка на Миранда Кер

Миранда Кер

15 упражнения, отнемащи по 1 минута за изпълнението на всяко едно от тях, поддържат перфектната фигура на модела Миранда Кер. Тренировката е бърза и натоварва цялото тяло.

15-минутната тренировка на Миранда е разработена за нея, за да се съобрази с натовареното ѝ ежедневие, включващо ангажиментите ѝ като модел и майка.

За упражненията не ви е нужно специално оборудване, заради което тренировката може да се практикува и в домашни условия в удобно за вас време.

Преди да започне с упражненията, направете лека загрявка, като Миранда Кер препоръчва за целта стречинг упражненията. Всяко едно от упражненията се прави по 1 минута, а между тях си отделете 30-секундна почивка.

Първо започнете с лицеви опори, след което преминете към 1 минута планк, при което трябва да опрете ръцете до лактите си на пода и да запазите позата на лицева опора. Навеждайте и изправяйте таза.

Тренировката продължава с 1 минута клякания, 1 минута подскочи с пляскане на ръцете над главата. След това продължете, като повдигате последователно левия и десния си крак към гърдите.

Лицеви опори

Направете коремни преси и 1 минута плавни падания, като от изправено положение се навеждате с 1 крачка напред, опирайки коляно в пода. Направете упражнения с клякания с гръб, опрян в стената.

Тренировката завършва с 1 минута упражнения на планински катерач, при което трябва да замете поза на лицева опора и да повдигате един след друг краката към гърдите. В самия край направете 1-минутно подскачане с пляскане на ръце над главата.

Освен тази тренировка Миранда Кер поддържа фигурата си и с йога и правилно хранене. Всеки ден тя отделя най-малко 10 минути за йога занимания, като казва, че освен да поддържа тялото ѝ, това ѝ помага за балансиране на ума и духа.

Здравословният хранителен режим също е ключов за тялото на модела. Тя хапва храни с нисък гликемичен индекс, по-малко месо и повече плодове и зеленчуци. Всеки ден прибавя към храната си 4 супени лъжици кокосово олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати