Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диетите на известни личности

Диетите на известни личности

4 от 4 Снимки

Диета с фрешове


Много холивудски знаменитости не могат да се подлагат на изтощителни диети, затова предпочитат да пречистят организма си от токсините за няколко дни. Гуен Стефани, Никол Ричи и Зоуи Дешанел са само част от тях.

В продължение на няколко дни тези дами не приемат никаква твърда храна, а консумират само 6 прясно изцедени сока в рамките на един ден.

Соковете могат да бъдат от зеле, спанак, целина, цвекло, краставици, като плодовото съдържание на фрешовете е сведено до минимум.

Известните личности прекарват почти целия си живот в опити да изглеждат перфектно. Макар доста критици да осъждат вредните им хранителни навици, прочутите дами за длъжни да поддържат добра визия, тъй като работата им е свързана най-вече с външния вид.

Голяма част от звездите никога не са се притеснявали да говорят публично за борбата с излишните килограми и да споделят различни диети, които са им подействали благоприятно.

Кои са най-разпространените хранителни режими в Холивуд, с които актрисите ваят перфектни форми, може да разгледате горе в галерията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати