ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Яжте тези храни за големи гърди!

Яжте тези храни за големи гърди!

Големи гърди

Можете да увеличите гръдната си обиколка и без да ви се налага да посещавате пластичен хирург. Някои храни помагат за увеличаването на гърдите благодарение на естествените фитоестрогени, които се съдържат в тях. Естрогените са женски хормони, които влияят върху растежа на гърдите.

Колкото повече естрогени (женски хормони) има в тялото на жената, толкова по-големи са гърдите ѝ. Естрогенът е хормон, който е причината за менструалния цикъл, за растежа на гърдите и за женствените очертания, които придобива тялото след пубертета.

След като размерът на гърдите окончателно е оформен - това става около 18-тата година, в тялото на жената остава достатъчно естроген, за да се поддържа размерът на гърдите. За да се увеличи гръдната обиколка, трябва да се хапват продукти, благодарение на които тялото ще изработи естроген. Този хормон ще накара мозъка да активира отново растежа на гърдите и те ще се увеличат.

Естрогенът е натурално вещество, което се съдържа в много продукти. Фитоестрогени се съдържат в соята, салвията, розмарина, портокалите и други продукти, благодарение на които бюстът ви може да набъбне значително без хирургически интервенции.

Грах

Грахът, фасулът и лещата също съдържат фитоестрогени. Млякото и млечните продукти съдържат фитоестрогени, които попадат в тях от тревата, която са преживяли кравите. Синьото сирене има фитоестрогени заради плесента, с която е покрито. Тя съдържа вещества, които наподобяват естрогена.

Кълновете на соята, ръжта, ечемикът, оризът, слънчогледът и пшеницата са богати на фитоестрогени. Морковите, зелето, магданозът, чесънът и аспержите също съдържат голямо количество фитоестрогени, благодарение на които бюстът ви може да се увеличи.

Синьо сирене

Използването на зехтин и сусамово олио при хранене също допринася за повишаване на нивото на естрогени в организма на жената. На фитоестрогени е богато и лененото семе, което е полезно за организма, но освен това помага и за наедряването на гърдите.

Ако се храните с продукти, които съдържат фитоестрогени, след около два-три месеца ще усетите, че бюстът ви е започнал да набъбва. Не трябва обаче да прекалявате с тези храни, защото прекомерното натрупване на естрогени може да наруши сериозно баланса в организма на жената.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати