Внимание! Най-тежките грешки при отслабване

1 от 4 Снимки

1. Опитвате се да постигнете бързи и нереалистични резултати


Поставянето на целите е един от най-важните фактори за успех при отслабване. Още по-важно е да запомните, че никой не е по-умен от собственото си тяло. Така че, не се опитвайте да го излъжете.

Много жени грешно се фокусират върху някой предстоящ момент – рожден ден, сватба, пътуване или важна среща и се амбицират да постигнат нечувани резултати, за да изглеждат повече от зашеметяващо на въпросното събитие. Когато рязко отслабвате, в тялото се натрупват продукти на полуразпада на мазнините, които са опасни за здравето. Колкото по-бързо отслабвате, толкова повече такива токсини ще натрупате.

Всяка жена, която има няколко излишни килограми, желае да отслабне и да възвърне нормалната за тялото телесна маса.

Но много често поради желанието за бързо отслабване се допускат грешки, които в най-добрия случай могат да провалят цялата диета, а в по-дългосрочен план да лишат организма от много ценни вещества и минерали.

Ако смятате, че може да изключите изцяло въглехидратите и мазнините от дневния си прием, за да отслабнете по-бързо, то това е невъобразима заблуда. Грешно е и да отивате до фитнес залата с абсолютно празен стомах. Вижте в галерията по-горе кои са основните грешки, които развалят резултата от диетичния ни режим.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати