Ето как да се сдобиете с тяло като на звездите

1 от 5 Снимки
1. Ходене с ластик за дупе като на Дженифър Лопес
Сложете стегната лента около глезените си. С него направете по 15 стъпки на едната страна, след което 15 на другата. Повторете упражнението 4 пъти;

Един от най-известните фитнес треньори в Холивуд - Джеймс Дуиган, дава съвети за това как да изваем тяло като на звездите. Той е категоричен, че единственият начин това да стане, е като започнем да се грижим за здравето си.

Начинът, по който се отнасяме със себе си, е и начинът, по който другите ще ни възприемат. Най-важното е да осъзнаем, че заслужаваме да сме щастливи и да водим здравословен живот.

Личният треньор на звездите казва, че най-бързият начин да намалим теглото си, е като се фокусираме върху здравословния начин на живот.

Първата стъпка е премахване на бялото брашно и пакетираните храни. Те трябва да се заменят с непреработени.

Следващият важен момент е да се научите да слушате своето тяло. Ако то не желае определен продукт, колкото и полезен да е той, то по-добре го премахнете от менюто си. Така например има хора, които не понасят иначе така полезните млечни продукти.

За да стегнете мускулите си и да оформите красива стойка, Джеймс препоръчва няколко базови упражнения /виж галерията/. Те отнемат общо 10 минути и са изключително лесни за изпълнение. Ако имате повече време, може да ги повторите по два пъти, което ще ви отнеме 20 минути. Оптимални резултати се постигат, ако бъдат съчетани с йога или дълга разходка.

Виж повече

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари