Правете йога в банята

Йога в Банята

Според инструктори по йога най-подходящото място за тренировка е банята.

За да се радвате на здраво тяло и перфектни форми не се нуждаете от фитнес. Според йога инструкторите сутрешната затоплена баня е перфектното място за провеждането на йога тренировка. Това трябва да става в 6:30 сутринта, поясняват още те.

Изпълнената с пара баня е перфектното място за релаксираща йога. Запалете свещи и се потопете в блаженото спокойствие, което тази най-уединена част от жилището ви предлага.

Практиката на йога в банята все по-често се прилага от британките. Те споделят, че топлата вода и парата действат изключително релаксиращо.

Повечето от тях вече възприемат банята като импровизиран фитнес. Освен йога, в нея могат да се правят и упражнения, като се използват наличните тоалетна, мивка и душ. Това е изключително лесен начин да се раздвижите, ако нямате време за фитнес.

Банята е на път да измести хола като предпочитано място за упражнения. Повечето жени споделят, че предпочитат именно банята, тъй като тя им предоставя необходимото лично пространство и уединение, което в хола често липсва.

След като направите упражненията, е най-добре да вземете гореща вана. Тя действа изключително релаксиращо - уморените крайници се отпускат, болките в мускулите изчезват, а напрежението се изпарява.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати