Тайните за перфектно тяло на ангела Елза Хоск

Елза Хоск

Ангелите на Виктория Сикрет впечатляват с убийствена форма. Безспорно подобни форми се постигат трудно, с много дисциплина и правилно хранене. Тук ще разберете какво похапва един ангел, за да изглежда перфектно.

Един от световно известните модели, които дефилират за световната марка, Елза Хоск, разкрива някои от противоречивите диетични практики. Тя спестява точните количества на храните, които похапва, но е ясно, че те са минимални. Ето какво похапва тя в един обикновен свой ден:

Примерно меню

Закуска: Яйца и бекон;

Обяд: Супа от леща, сандвич панини с домат и моцарела;

Вечеря: Пилешки шишчета с ориз пилаф, салата с картофи, краставички и сирене, пържено сирене.

Хоск не готви и предпочита да набавя храната си от любимия си ресторант. Въпреки че не е вегетарианка, тя е почитател на безмесните ястия и държи мястото, на което се храни, да предлага меню за вегетарианци, вегани, както и безглутенови ястия.

Модел Елза Хоск

Сред любимите ястия на манекенката са морковите, дзадзики и смутитата. По време на седмицата на модата тя е закусвала основно със зелени смутита, за да поддържа перфектни форми.

Перфектните форми на Елза са наследство от най-ранна възраст. От малка тя тренирала баскетбол. След като завършва гимназия решава, че бъдещето ѝ е именно баскетболът.

Няколко месеца по-късно обаче приключва със спорта и се обръща към модната индустрия. Хоск е забелязана от моден агент и скоро ѝ е предложена работа в Ню Йорк.

Днес на една от най-красивите манекенки в света не ѝ остава много време за любимия спорт, заради което поддържа фигурата си основно с фитнес и бокс.

Самата Елза споделя, че тайната за всичко се крие в ежедневните двучасови тренировки и факта, че никога не пропуска закуската.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати