Йога с псувни набира популярност в Канада

Йога с псувни

Инструкторка по йога в Канада създаде нов метод, наречен Raging yoga. В него упражняващите се трябва да дадат воля на своята ярост. Задължителен елемент са псувните, както и крещенето.

Създателката на уникалния метод за сваляне на напрежението се казва Линдзи Истейс. Тя гарантира добрите резултати, до които той води.

Курсистите на Истейс се събират два пъти седмично в пъба Дикенс в Калгари. В рамките на един час те трябва да изпълнят максимално много лесни йога упражнения, като през това време изричат на глас колкото се може повече псувни. След края на занятието всички дружно сядат да се почерпят с халба бира.

Линдзи първоначално разработва Raging yoga за себе си. Тя споделя, че този начин за отпускане пасва максимално на нейната персона. Последователите на традиционната йога не одобряват неортодоксалния ѝ метод.

Учениците ѝ обаче се забавлявали изключително много. Тя обаче е категорична, че йога практиките, съчетани с псувни не са за всеки. Освен със занимания с йога и псувни тя е и жена-каучук и гълтач на огън.

Бира

Класовете на Линдзи се състоят от 5 до 12 души. Единичното посещение е на цена от 12 долара, като има отстъпки за редовни клиенти. В най-скоро време преподавателката смята да започне и с онлайн курсове.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати