Две от най-абсурдните диети, които не бива дори да пробвате

1 от 2 Снимки

1. Диета на Спящата красавица


В нея със сигурност има логика. Просто когато спите, Вие и не ядете. Така че колкото повече часове в денонощието прекарвате в сън, толкова по-бързо ще се лишите от излишните килограми.

Но същевременно на всеки съвременен човек му е пределно ясно, че в нашето забързано ежедневие спазването на такава диета е напълно невъзможно, а и залежаването води до обездвижване и затлъстяване. Да не говорим, че невинаги когато отидете до хладилника, ще можете просто да дадете на заден ход и да си легнете в леглото.

Сънят не идва като с магическа пръчица и ще се наложи да пиете сънотворни. Което е не просто абсурдно, но и опасно.

Когато заговорим за диети, на повечето от нас ни прилошава, защото знаем, че спазването на какъвто и да е хранителен режим не е лека задача. Естествено, навсякъде из медийното пространство ни засипват с куп идеи за лесни диети, с които хем килограмите се топят бързо, хем не се храните, спазвайки стриктен час, хем не огладнявате.

Вероятно се досещате, че такава диета все още не е измислена просто защото има значение дали ще я прилага жена на 30 години с килограми не повече от 50 и жена на 50 години с килограми над 80. Просто всичко е строго индивидуално.

Освен това не всяка диета се счита за здравословна. А някои диети са си направо абсурдни. Ето защо тук ще Ви запознаем с 2 абсурдни диети, които в никакъв случаи не Ви препоръчваме дори и да опитвате /разгледай галерията горе/.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати