Можем да отслабваме, докато спим. Ето как

1 от 4 Снимки

1. Спете голи


Научни изследвания са установили, че ако спите голи през нощта, можете да ускорите загубата на тегло. Сънят без дрехи ускорява скоростта на метаболизма. Специално ако през нощта е студено, това кара организма да топи мазнини, с които да се сгрее. Така докато преработването на мазнини ви пази топло, то също гори калории и кара метаболизма да работи на пълни обороти.

Дали щеше да е хубаво, ако бихте могли да отслабнете, докато блажено се изтягате под завивките? Звучи наистина страхотно. Макар и да мислите, че това е невъзможно и е прекалено хубаво, според експерти правилните навици преди лягане могат да ви помогнат да отслабнете просто докато спите.

Навици от рода на пиенето на гроздов сок, съня без дрехи и дори лека закуска преди лягане могат да ви помогнат да изгаряте мазнини през нощта.

Разгледайте галерията горе, за да откриете няколко изключително прости съвета, които ще ви научат как да усъвършенствате вашите навици преди лягане и по този начин да намерите перфектния начин за топене на излишни килограми.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати