Модни тренировки за 2017-та

1 от 6 Снимки

1. Мегаформер (Методът Лагрий)


Този нов уред ви предлага да се поизпотите с комплексна тренировка. Той развива силата и издръжливостта на мускулите. Може да се сравни с пилатес и определено е доста тежко да тренирате на него. Особеното при мегаформера е, че се обръща внимание върху продължителността на упражнението, а не толкова върху неговото повторение;

2017-та донесе със себе си и нови тенденции. Тренировъчните тенденции за тази година идват с денс кардио, мегафомера и още много актуални тренировки.

Ако тази година сте решили да си поставите нови цели, то направете го с нещо ново и непознато. Амбициите в повечето случаи са свързани с подобряване на външния вид и повече грижа за здравето и тялото. Ако и във вашия списък присъства думата тренировка, то ще ви се наложи да разберете кои спортове ще са популярни през следващата 2017-та година.

Дори да сте активно трениращи, няма нищо лошо в това да опитате нещо ново в стремежа да поддържате перфектна форма. Ето с какви тренировки /виж галерията/ ще ни изненада 2017-та година.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари