Мъж изкара цяла година на картофи! Вижте резултата

Андрю Тейлър
Снимка: freemalaysiatoda

Интернет звездата Андрю Тейлър най-сетне успя да се пребори с килограмите. Австралиецът изкара почти година на картофена диета. Поставил си амбициозната цел да свали излишното с помощта на вкусните картофи, днес той се радва на постигнатите резултати.

Историята на Тейлър е от онези, в които човек постига целите, които си поставя в навечерието на новата година. Мъжът започна своя режим на 1-ви януари тази година. Той бе решен да похапва само картофено пюре, варени и печени картофи по всяко време – за закуска, обяд и вечеря.

Негова основна цел бе да намали теглото си, което бе достигнало заплашителните 151 кг. Затлъстяването бе повишило кръвното налягане, нивата на лошия холестерол и бе разклатило из основи психиката му.

Усилията на Тейлър дадоха своя резултат. Австралиецът е горд със себе си, защото нито за миг не е изменил на режима си. Цяла година той изкара на картофен режим, с който успя да стопи 50 кг от теглото си. Днес кантара показва 99 кг.

Андрю Тейлър
Снимка: spudfit

Освен талията Андрю е намалил и чувството за депресия и тревожност. Тайната в режима му е една - избягват се рецепти с много мазнина, сметана и сирене. Картофите могат да се похапват по всякакъв начин, освен пържени.

Режимът е наистина лесен за изпълнение. Андрю признава, че просто готвел големи количества картофи и ги изяждал докрай. Диетата му приключва окончателно на 1-ви януари 2017-та година. Тогава той ще бъде домакин на празнична закуска.

Мъжът е поверил изготвянето на менюто на кетъринг компания. Тейлър е оставил в ръцете на опитните готвачи да приготвят първото за него ястие без картофи от година насам. Въпреки вълнението той е убеден, че професионалистите ще се справят и ще го изненадат приятно.

Въпреки че е ял картофи всеки ден, по няколко пъти, в продължение на 365 дни, Андрю е категоричен, че все още ги обича. Мъжът убедено заяви, че ще продължава да ги похапва и след края на своя диетичен режим, но ще включва в рецептите и други продукти.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати