Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Опра Уинфри сподели метода, с който свалила 20 кг

Опра Уинфри сподели метода, с който свалила 20 кг

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Опра Уинфри

Американската телевизионна водеща Опра Уинфри е успяла да се раздели с 20 килограма от теглото си и да подобри качеството си на живот, като разкри метода на успеха си.

63-годишната звезда сподели 100 от рецептите, които са ѝ помогнали да отслабне, а те ще бъдат публикувани в книга, посветена на здравословно хранене, обяви Опра пред CBS.

Водещата споделя, че най-трудно ѝ е било да се пребори с йо-йо ефекта, който винаги се появява след края на всяка диета. С баланса при храненето обаче подобен проблем не съществува.

В даден момент имах проблем с щитовидната жлеза, но се справих с това. Моята борба беше да намеря баланса в храненето. Изпробвах всякакви диети, споделя още водещата.

Чрез здравословното хранене обаче е успяла да се раздели с излишното тегло. В битката ѝ е помогнала и компанията Weight Watchers, която предлага разнообразни продукти за отслабване.

Опра вече е част от борда на компанията и е закупила 10% от акциите им.

Водещата е решила, че е крайно време да се раздели с излишното тегло след инцидент, при който е контузила глезена си и дълго време не можела да тренира. Това ясно ѝ показало колко нездравословно се храни и как това влияе на фигурата ѝ.

Опра бързо изхвърлила всички вредни продукти от кухнята си и ги заменила с по-здравословен вариант. Тя е била и достатъчно дисциплинирана, за да следва стриктно новия си режим.

Водещата пояснява и че здравословното хранене не е диета, която може да започнеш и да спреш. Към този решим трябва да се придържате докрай, ако решите да се храните по-полезно.

Помислете и как искате да се чувствате не само физически, а и емоционално.

Исках да отслабна не само, за да нося по-малък размер дрехи, а и за да се чувствам здрава и пълноценна, споделя Уинфри.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати