Детокс диетите имат 3 проблема. Ето кои са те

1 от 3 Снимки

1. Токсините


Няма нужда да минавате на специален режим, за да изведете токсините от тялото си. Едно здраво тяло само прави това. За целта сме снабдени с уникална пречистваща система в лицето на черния дроб, бъбреците и дебелото черво. За момента няма нито едно медицинско доказателство, което да доказва, че детокс програмите вършат нещо повече от това, което нашето тяло естествено прави в отговор на намаляването на захарта, мазнините и приема на калории.

Детокс диетите са сред масово избираните методи за изчистване на тялото след празниците. След празничния сезон, в който безразсъдно сме похапвали мазно, пържено, солено и сладко, днес със сигурност усещаме тялото си подуто като балон. Детокс програмите са изключително популярни, тъй както обещават за няколко дни да ви отърват от всичко излишно.

Детокс програмите ви предлагат скоростно сбогуване с токсините в комбинация със загубата на няколко излишни килограма. Истината обаче не е съвсем такава. Има поне 3 проблема, с които трябва да се запознаете, преди да се доверите на тези режими. Кои са те, вижте в галерията горе.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари