Супердиетата, с която се вталява Гуинет Полтроу

1 от 5 Снимки
Ден 1
Закуска: Овесена каша с ябълки и канела. Може да добавите растително мляко;

Обяд: Мюсли бар;

Вечеря: Чили конкарне с пуешко и със сладки картофи;

Формите на холивудската звезда Гуинет Полтроу винаги са били впечатляващи. Въпреки че е на 44 години, тя поддържа перфектните си форми с лекота. Оказва се, че тя постига това с помощта на свой собствен хранителен режим.

5-дневен детокс хранителен план – това е тайна на Гуинет Полтроу. Той е разработен съвместно с личните диетолози, които работят за красавицата.

Диетата е изключително лесна за следване. Ястията за 5-те дни не изискват поне повече от 20 минути за приготвянето им. Едно от правилата е да изключите напълно приема на кафе, алкохол, захар, червено месо и глутен.

Гуинет Полтроу признава, че невинаги следва принципите си и от време на време си позволява по някоя и друга вредна храна. Самата тя е на мнение, че никоя храна не трябва да се изключва напълно от менюто. Балансът е това, което ѝ помага да съхранява фигурата си и да се чувства щастлива толкова много години.

Всеки ден от диетата се започва с топла вода с изцеден лимон. През деня храненията трябва да са 4. Какви са те, вижте в галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати