ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Комбо и кардио тренировките топят паласките

Комбо и кардио тренировките топят паласките

Комбо и кардио тренировките топят паласките
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
75.00 лв.
Виж ››

Тази сутрин за пореден път застанахте пред огледалото и настроението ви помрачиха тези толкова досадни паласки, нали?

С малко повече упоритост ще се отървете от тях, ако се доверите на т.нар. комбо гимнастика. Комбо гимнастиката е съвкупност от различни упражнения по определена методика.

Тя се практикува от бавно до умерено, но и в по-бързо темпо. Взависимост от целите, които гоните, на всеки отделен час се акцентира върху дадена мускулна група.

Упражненията се изпълняват в определен ред и натоварват основните мускулни групи в тялото - например зоните около ханша, корема или краката.

Комбо програми предлагат почти всички уважаващи себе си фитнес-зали. Ако сти упорити, ще постигнете успехи само след около трийсетина дни тренировки.

Друг ефективен начин да се избавите от паласките са кардио тренировките. В тях се включват тичане, велоергометър, пътечка...

Комбо и кардио тренировките топят паласките

Аеробното натоварване е ефективно, когато е най-малко 25-30 минути. Ако тренирате с неопренов колан, ще подсилите ефекта, тъй като изпотяването в проблемните зони ще се засили, а с това резултатите ще са по-добри.

Хубавото на кардио упражненията е, че когато ги практикуваме, горим мазнини по цялото тяло. Фитнес-инструкторите не препоръчват особено упражненията с тежести срещу паласки. Но все пак можете да пробвате с наклони встрани с дъмбел или коремни преси с усукване на трупа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати