Истинските съвети за отслабване

2 от 8 Снимки

2. Не си изяждайте всичко


Забравете какво ви е говорила баба ви и никога не изяждайте всичко в чинията си. Не трябва да се притеснявате, че има останала храна – ако не е там, тя ще се залепи директно на вас. Освен това е добре да сте наясно, че порциите в ресторантите с обедно меню са двойни на това, от което реално се нуждаем. Разделете порцията с ближния. Същото направете с десерта;

Диетите са един от най-често използваните методи за отслабване. Друг метод е физическата активност. За да подействат мерките за сваляне на килограми обаче, е добре да следваме реалните съвети за отслабване. Вижте какво наистина работи.

Всички сме чели с какво се хранят звездите. Хранителните режими са известни, а не един и двама са ги следвали стриктно. Странното е, че в повечето случаи резултатът е далеч от очаквания. Причината, на първо място, е това, че се опитваме да променим храненето си из основи.

За да има промяната реално отражение във външния ни вид, не е нужно да включим храни, които не знаем нито как се произнасят, нито как се приготвят. Също така не е нужно да се впускаме в тренировки, толкова продължителни и изтощителни, че забравяме как изглеждат близките ни.

Запомнете – отслабването не трябва да се превръща в мания и абсолютен катаклизъм за живота!

Вместо да спазвате диета, днес ви предлагаме няколко съвета /виж галерията/, с които може да намалите теглото си, без много усилия. Приложете ги в режима си и дори няма да усетите как ще се промените.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари