Люси Дяковска разкри своята тайна за перфектна фигура

Люси Дяковска

Певицата Люси Дяковска, която ще е една от звездите в този сезон на предаването Като две капки вода, демонстрира спортна фигура и много енергия още в първия епизод на формата. Невероятното си представяне обаче музикантката дължи не само на хъса си, но и на хранителния си режим.

Люси внимателно подбира всеки продукт, който слага на трапезата си, защото отлично знае, че правилната храна не само засища глада, но и дарява с тонус и работоспособност. Певицата признава, че не е от хората, които прибягват до някакви строги диети при храненето си, но просто има принципи, на които много държи.

Така например усмихнатата червенокоска набляга основно на домашно приготвената храна. Люси не крие, че преди да излезе от дома си, винаги пъхва в чантата си кутийка с някоя вкусотийка, която сама си е направила.

Така не се налага да посяга към джънкфууда, когато е гладна, и да трови тялото си с всякакви вредни консерванти. Освен това винаги има под ръка ястие според вкуса си.

Без глутен

Другото правило на Люси е да не приема тестени изделия и ориз. Опитва се обаче да си доставя протеини и фибри, които са изключително важни за пълноценното функциониране на организма си.

Звездата от Ноу Ейнджълс също така се стреми да не вечеря късно. Въпреки че това е ритуал, който я връща към онези най-съкровени мигове от детството ѝ и към родния дом.

Танци

Любовта към Плевен още живее силно в Люси и тя с вълнение се връща всеки път при своето семейство, пише 24 часа. Смята, че майка ѝ баба ѝ са страхотни кулинарки и успяла да наследи някои умения от тях, макар че все още те я превъзхождат в кухнята.

Люси не крие също така, че дължи спортната си фигура не само на внимателно подбраното си меню, но и на активния си начин на живот. Тя не се страхува от тренировките и винаги намира време за движение, упражнения и танци. А резултатът от всички това никой не може да отрече!

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари